Webbooster


Uw website op de eerste pagina in Google? Meer traffic naar uw website genereren, zodat u meer leads kunt verwachten? Met de Webbooster gaat OF-Connect een nieuw tijdperk in. SEO-hulp (zoekmachine optimalisatie t.b.v. uw online zichtbaarheid) wordt door veel marketing- en reclamebureaus aangeboden. Veel bedrijven hebben eveneens zelf specialisten in huis die dit uitwerken. Echter betaalt u als ondernemer vaak enorme bedragen voor de service en dat is niet zonder reden. Het zijn enorm lastige processen en deze moeten constant worden bijgehouden. Zoekmachines als Google, Bing, etc. doen dit dagelijks voor u.

U bent vast bekend met Google AdWords campagnes. U reserveert tegen betaling zoekwoorden bij Google. Als iemand op het internet deze zoekterm gebruikt, koppelt Google dit aan uw website. Natuurlijk is dit afhankelijk van meerdere factoren. Met de Webbooster laten wij u zien dat u dit als ondernemer zelf kunt aanpakken, zonder enorme budgetten te besteden aan partijen als Google. Als u het goed doet, hoeft u helemaal geen budget meer te besteden aan AdWords en laten wij u elke dag zien wat u moet doen om op de eerste pagina van Google te verschijnen. De Webbooster is een unieke softwareoplossing die geen ander in deze vorm kan bieden. Add-campagne Sweeper, hoe erg u ook uw best doet om bovenaan in zoekmachines zichtbaar te worden, er zijn altijd ondernemingen die, ondanks al uw inspanningen, bovenaan staan op de zoekpagina. Deze ondernemingen zetten een gigantisch budget in en kopen hun positie bij de zoekmachines in. Het totale Webbooster pakket geeft u de mogelijkheid om dit probleem op te lossen. En u hoeft dan niet bij de betreffende zoekmachine aan te kloppen. Maar diit doen wij voor u. Concurrentie is tegenwoordig zichtbaarder dan ooit… Wij bieden u de mogelijkheid hier iets aan te doen.

Webbooster is meer dan techniek! De Webbooster is meer dan een technische en software oplossing. Met een licentie op de Webbooster leren wij u elk jaar weer hoe u om moet gaan met het online positioneren van uw bedrijf. U bent 2 keer 3 dagen per jaar welkom om een van onze trainingen te volgen, die ervoor zorgen dat u in combinatie met onze softwarematige oplossing altijd uw website op de eerste pagina houdt in de zoekmachines.

Er gaat een wereld open met de OF-Webbooster.