Smartwatch App


Inmiddels bent u vast bekend met de Smartwatch. Wellicht heeft u er zelfs zakelijk al over nagedacht, maar weet u nog niet exact op wat voor manier u dit zakelijk wilt inzetten en hoe u dit voor elkaar krijgt. Inmiddels hebben wij veel ervaring op het gebied van werken met de Smartwatch. Steeds meer en meer mensen zullen in de toekomst overschakelen op het dragen van een dergelijk ‘horloge’.

Onze programmeurs maken in huis maatoplossingen die passen bij uw branche. Hierdoor wordt het mogelijk zeer waardevolle real-time informatie binnen te krijgen, zonder dat u achter een computerscherm hoeft te zitten of constant met uw mobiele telefoon moet rondlopen. Door een combinatie te maken tussen onze App en uw database geven wij u de mogelijkheid, zichtbare informatie over de klant te krijgen wanneer deze binnenkomt.

Classificeer klanten, laat profielen schetsen en laat u informeren als een klant of potentiële klant met koopsignalen binnenkomt. Tal van sales gedreven oplossingen liggen voor u klaar. Stap in de wereld van data-driven sales en laat uw klant versteld staan van de kennis die u op voorhand heeft.

Meer weten over de Smartwatch App? Neemt contact met ons op.