Payment Solutions


Met de Payment Solutions bieden we u oplossingen aan op het gebied van elektronisch betalen in een beveiligde omgeving. Wilt u zeker weten dat u 100% grip heeft over al het betalingsverkeer op en rondom een event en wilt u deze financiële gegevens koppelen aan uw managementsysteem, dan bieden de Payment Solutions  de oplossing.

OF-Payment Solutions gaat verder waar andere partijen stoppen. Elk event is om te toveren tot een event waarbij u geen last meer heeft van het gevaar contant geld op verschillende plaatsen te hebben. Geen diefstal, geen kans op onregelmatigheden in kasverschillen. 100% zicht op elke transactie binnen uw event. Geldautomaten worden beschikbaar gesteld, zodat de bezoeker zijn elektronische portemonnee (wallet) kan opladen. Aan het eind van het event kan de bezoeker zijn nog openstaande saldo terugkrijgen, of de bezoeker neemt het mee naar het volgende event. De ‘Wallet’ kan gekoppeld worden aan een entreekaart of ticket. De bezoeker kan met deze kaart overal naar binnen en dit kan gecombineerd ingezet worden als persoonlijk identificatiemiddel. Zo bent u er van bewust wie er op uw event aanwezig is. Wij zorgen ervoor dat een eventbezoeker snel, zeker en veilig geïdentificeerd kan worden

Veiligheid gegarandeerd en ongewenste bezoekers blijven buiten de poort. De event organisator krijgt elke transactie real-time uitbetaald, entreekaart inbegrepen. Voor specifieke informatie kunt u contact opnemen met de event afdeling. Top Payment Solutions op het gebied van event, bij OF-Connect bent u aan het juiste adres.