Overheden


In onze modules bieden wij een mogelijkheid m.b.t. events om een onderdeel in te bouwen dat u ondersteunt bij de aanvraag van bijvoorbeeld een vergunning.

In de Event App kan een module geïntegreerd worden die de meest relevante informatie over de voortgang van een event rechtstreeks naar hulpdiensten en de overheid stuurt. Dit kan van cruciaal belang zijn bij calamiteiten, wij geven namelijk de exacte locatie aan de hulpdiensten.

De gebruiker van één van onze Apps kan bijvoorbeeld op de ‘nood’ knop drukken, waarna er een directe verbinding wordt gelegd met de meldkamer. Dit kan de meldkamer van 112 zijn of een meldkamer die gekoppeld is aan een van de events.

Verschillende gradaties aan informatie kunnen verstrekt worden aan overheidsinstellingen en als het nodig is worden er extra functionaliteiten ingebouwd.

Voor deze service kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. In de Event App kan een module geïntegreerd worden die de meest relevante informatie over de voortgang van een event rechtstreeks naar hulpdiensten en de overheid stuurt. Dit kan van cruciaal belang zijn bij calamiteiten, wij geven namelijk de exacte locatie aan de hulpdiensten. De gebruiker van één van onze Apps kan bijvoorbeeld op de ‘nood’ knop drukken, waarna er een directe verbinding wordt gelegd met de meldkamer. Dit kan de meldkamer van 112 zijn of een meldkamer die gekoppeld is aan een van de events. Verschillende gradaties aan informatie kunnen verstrekt worden aan overheidsinstellingen en als het nodig is worden er extra functionaliteiten ingebouwd. Voor deze service kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.