OF-Shopper


Prijsvergelijkingen van het conventionele type horen vanaf nu op de IT-schroothoop. De online wereld van klantenbinding begint bij de Shopper. Zichtbaarheid is, volgens het OF-Connect team, een van de belangrijkste elementen in uw marketing en communicatie.

Hoe wilt u zich op het internet profileren tussen de zestig triljoen websites die Google in haar database heeft? Laat het duidelijk zijn dat het steeds lastiger wordt uw bedrijf en producten zichtbaar te maken op het web. De Shopper is een vernuftige oplossing om 24 uur per dag, 7 dagen per week uw klanten en potentiële klanten op het gewenste moment te informeren.

Via deze informatiestroom worden zowel diensten als producten getoond. Hiermee biedt u de klant een service aan die tot nog toe geen enkel ander bedrijf kon bieden. De software werkt Europees, dit houdt in dat er door heel Europa de beste en goedkoopste producten aangeboden en gezocht kunnen worden. Maar de nadruk ligt op het lokaal promoten van producten en diensten van MKB’ers.

Breid uw klantennetwerk uit op zowel lokaal, landelijk en Europees niveau.

Hoe? Laat u informeren door een van onze adviseurs.