Marketing Solutions


OF-Connect is niet alleen leverancier van intelligente softwareoplossingen, OF-Connect ondersteunt bedrijven in marketing en communicatie toepassingen. Wij leveren bij verschillende modules scholingsprogramma’s die zowel online als klassikaal te volgen zijn.

Wekelijks levert OF-Connect nieuwe ideeën, zodat onze producten uw sales activiteiten nog gemakkelijker ondersteunen. Alle functionaliteiten worden ondersteunt middels instructievideo’s (tutorials). Via uw eigen Backend kunt u zich aanmelden voor online scholingen. Zo kunt u tijdens een online scholing live vragen stellen. Tevens kunt u gebruik maken van inkoopvoordeel voor sales acties richting klanten. Maak gebruik van ons netwerk en bespaar hierdoor enorm veel tijd.

U vindt bij enorm veel oplossingen de ‘Done-for-you’ knop. Dat houdt in dat u de mogelijkheid heeft om extra diensten in te kopen, zodat wij u van extra werk kunnen ontlasten. Wellicht wilt u zoveel mogelijk tijd aan uw vak besteden en vindt u het prettig dat een deel van uw marketing en communicatie door ons gefaciliteerd wordt.

Veel bedrijven gingen u voor als het gaat om het uitbesteden van bepaalde onderdelen op het gebied van marketing en communicatie.