Event Manager


De Event Manager is een 100% online oplossing. Het ondersteunt u en uw medewerkers bij alle processen rondom activiteitenplanning, relatiebeheer, documentenbeheer en takenbeheer. Dankzij de Event Manager heeft u altijd de juiste online informatie tot uw beschikking. Of het nu gaat om een klein of groot event, een rondleiding, rondvaart, workshops, feesten, etc. de Event Manager is een onmisbare tool bij het organiseren van events.

De tool staat voor gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en laagdrempeligheid en is zeker voor marketing- en eventmanagers een ideale software oplossing. Het programma is modulair opgebouwd, dat wil zeggen dat u de activiteiten naar eigen inzicht kunt inrichten met functionaliteiten.

De Event Manager wordt in samenwerking met een professional op het gebied van eventplanning aangeboden. Het programma is op basis van ruim 25 jaar ervaring in eventmanagement ontwikkeld. Samen met de OF-Connect specialisten en de offline en online promotiekanalen, willen wij stress van u af nemen en ervoor zorgen dat elk event een doorslaggevend succes wordt.