Crowd Manager


Het organiseren van een event betekent automatisch dat er veel mensen in een geconcentreerde vorm bij elkaar zijn. Dit gecombineerd met andere factoren kan leiden tot ongewenste situaties. Om grotere mensen massa`s te controleren en te beheersen zijn er tal van oplossingen. Een van de oplossingen is de OF-Crowd Manager. Wij bieden met ons uitgebreide pakket alle diensten aan die variëren van event services, traffic information systemen en lokalisatie van de event bezoekers. Dit weer gecombineerd met ons Payment Solution System zorgt ervoor dat u optimaal geïnformeerd bent wat er waar gebeurt.

Wij leveren complete crowd management systemen, waarbij wij de organisatie een constant totaal beeld geven wat er waar gebeurt. Ontvang gegevens over hoeveel mensen er in een event locatie zijn. Stuur personen op tijd een duidelijk bericht dat er ergens geen plaats meer is, maar dat er op een andere locatie juist genoeg ruimte is om deel te nemen. Bij calamiteiten wilt u graag exact weten waar mensen zich bevinden. Middels onze huidige technieken is dit nu mogelijk. Real-time middels push berichten mensen van locatie laten veranderen.

Informeer elke bezoeker door een groepsbericht of stuur juist individueel een bericht aan een bezoeker. Informeer bezoekers op basis van interessegebied en zorg er zo voor dat u op een niet dwingende wijze personen kan sturen. Met onze nieuwste crowd techniek houdt ook de controle niet op als iemand naar binnen gaat. Middels onze moderne software nemen wij iemand over als deze in een eventomgeving komt, waarbij tracking over GPS niet meer toereikend is.

Met de modernste technieken kunnen wij zelfs tot in kelders mensen begeleiden en informeren.

Met OF-Crowd Manager is iedereen zichtbaar voor u…...… Wilt u nog een risico lopen?