Bedrijven


De laatste jaren is de ontwikkeling van offline naar online sterk gegroeid. Daarentegen was er nauwelijks sprake van een online naar offline ontwikkeling. Met het Cityplan slaat OF-Connect letterlijk een brug tussen deze werelden.

Er wordt weinig gesproken over de problematiek m.b.t. het leeglopen van winkelstraten, doordat steeds meer mensen online hun aankopen doen. OF-Connect ontwikkelt en creëert met het Cityplan oplossingen, waarbij de klant die online winkelt gestimuleerd wordt weer naar de fysieke winkel te komen.

Een uniek concept waarbij OF-Connect verder gaat dan ieder ander bedrijf. Met de modernste technieken zorgt OF-Connect ervoor dat (potentiële) klanten op directe wijze te weten komen dat hetgeen wat zij op dit moment zoeken, ook te vinden is in de winkel vlakbij. Tevens krijgen retailers de mogelijkheid direct te concurreren met online shops. Des te meer winkels er in een dorp of stad meedoen met het Cityplan, des te meer u er als ondernemer aan heeft.

Geef de klant de mogelijkheid om zich aan te sluiten op uw eigen informatiekanaal. De klant kan ervoor kiezen dagelijks of wekelijks geïnformeerd te worden over alle aanbiedingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de klant specifieke informatie te bieden, zodat u klanten kunt informeren in hun unieke interessegebied.

Wat kan het Cityplan voor u betekenen en hoe werkt het? Laat u informeren door een van onze adviseurs.