Backend Light & Pro


Wat is een Backend? Bijna iedereen heeft wel ergens toegang tot een Backend. Denk aan uw login bij de telecomprovider of bij de leverancier van de internet/televisiedienst. De omgeving waar u dan in terecht komt is een Backend. Dit is het gedeelte waar klanten relevante, persoonlijke informatie vinden.

Wellicht heeft u er weleens aan gedacht om zoiets aan uw klanten aan te bieden, want dan bent u als het ware direct verbonden met uw klant en de klant voelt zich betrokken bij uw onderneming. Alle relevante informatie over uw dienstverlening of producten kunt u nu direct delen met de klant. Ook kunt u op basis van klantprofielen informatie verspreiden over zaken die hen interesseren. De klant heeft een directe verbinding met u en kan zijn wensen kenbaar maken. Service wordt hierin steeds belangrijker en data van uw klant gaat u hiermee helpen.

Met name voor grote bedrijven die hun producten verkopen door heel Europa kan het wenselijk zijn om klanten een backoffice te geven. Heeft u een netwerk van verkopers die u elk moment van de dag wilt volgen?

Vraag onze adviseurs wat voor mogelijkheden er voor u zijn. En zorg ervoor dat uw klanten optimaal voorzien worden van relevante informatie.