Academy


OF-Academy is een dienst die wij u als ondernemer of onlinespecialist aanbieden. Wij delen graag onze ‘Know how’. Geen tovenarij of manipulaties, maar softwarematige ondersteuning met gezond verstand en scholing van onze trainers. Er zijn verschillende scholingsmodules. Interne scholing binnen bedrijven, maar ook scholingen door Nederland waarbij groepen van maximaal 30 personen exact wordt geleerd hoe om te gaan met onze producten en oplossingen. Daarnaast geven wij u inzicht in de wereld van grote partijen als Google.

Speed-trainingen zijn verkorte opleidingen voor online specialisten die nog niet bekend zijn met onze oplossingen. Voor SEO-specialisten binnen bedrijven zijn speciale trainingen die exact afgestemd worden op het bedrijf. Gezamenlijk positioneren wij het betreffende bedrijf op de eerste pagina’s van zoekmachines en leren wij uw SEO-specialisten gelijk hoe zij dit resultaat kunnen behouden.

OF-Academy is geen marketing stunt, maar heldere informatie van een groep geschoolde trainers en specialisten op SEO gebied. Wilt u meer weten over deze trainingen, zoekt u dan contact met een van onze adviseurs.

OF-Academy zorgt ervoor dat u begrijpt waarom iets is zoals het is…