Waarom OF-Cityplan?

OF-Cityplan denkt anders, wij willen de MKB’ers helpen om de marketingresultaten van de gigantische ondernemingen te evenaren. Want elke onderneming moet een eerlijke kans krijgen om positieve marketingresultaten te behalen. Wij zijn ons er van bewust dat marketing belangrijk is voor u als ondernemer. Wij vinden dat veel marketingbureaus te veel geld vragen voor hun diensten en zijn van mening dat het veel goedkoper kan. Wij bieden hiervoor één totaaloplossing aan waardoor deze diensten slechts een fractie van het geld en de tijd kosten die u normaal kwijt bent aan marketing.


Hoe wordt u succesvol met OF-Cityplan?

Wij maken marketing zo efficiënt mogelijk voor de ondernemer. Met onze software is bijna alles mogelijk op het gebied van marketing. Denk bijvoorbeeld aan; bannering, raamstickers, posters, nieuwsbrieven of marketingvideo’s versturen. De softwareoplossingen van OF-Cityplan maken het allemaal mogelijk voor de ondernemer. Door uw marketing en klantenkring in een backend samen te voegen, heeft u alles overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast adviseert OF-Cityplan ook hoe u uw social mediakanalen het beste kunt inzetten zodat u meer leads gaat genereren. 


Wat doet OF-Cityplan?

Het abonnement van OF-Cityplan helpt u met het bereiken van uw marketingdoeleinden. Geen torenhoge rekeningen, marketingflops en teleurstellingen meer. U kunt vanaf nu uw eigen klanten bereiken met de gebruiksvriendelijke software van OF-Cityplan. U bepaalt zelf hoe en wanneer uw marketingacties online gaan. U zult dus nooit meer afhankelijk zijn van de drukte van andere marketingbureaus. U kunt binnen enkele minuten marketingacties opzetten en verzenden. Zo bereikt u enorm veel potentiële klanten door echt gericht uw potentiele klanten te benaderen.


Samenwerken met OF-Cityplan?

Meldt u aan om samen met OF-Cityplan meer klanten te bereiken.

Neem contact met ons op