Waarom OF-Connect?

OF-Connect denkt anders, wij willen de MKB’ers helpen om de marketingresultaten van de gigantische ondernemingen te evenaren. Want elke onderneming moet een eerlijke kans krijgen om positieve marketing resultaten te behalen. Wij zijn ons er van bewust dat marketing belangrijk is voor u als ondernemer. Wij vinden dat veel marketingbureaus te veel geld vragen voor hun diensten en zijn van mening dat het veel goedkoper kan. Wij bieden namelijk hiervoor één totaaloplossing aan waardoor deze diensten slechts een fractie kosten van wat u normaal kwijt bent aan marketing.


Wat kunt u bereiken met OF-Connect?

Wij maken marketing zo efficiënt mogelijk voor de ondernemer. Met onze software is bijna alles mogelijk op het gebied van marketing. Denk bijvoorbeeld aan; bannering, raamstickers, posters, nieuwsbrieven of marketingvideo’s versturen. De softwareoplossingen van OF-Connect maken het allemaal mogelijk voor de ondernemer. Door uw marketing en klantenkring in een backend samen te voegen, heeft u alles overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast adviseert OF-Connect ook hoe u uw social mediakanalen het beste kunt inzetten zodat u meer leads gaat genereren. 


Wat doet OF-Connect?

Bent u klaar om samen met OF-Connect uw onderneming een boost te geven? De abonnementen van OF-Connect helpen u met het bereiken van uw marketingdoeleinden. U kiest samen met uw OF-Connect adviseur welk abonnement het beste bij uw onderneming past. Geen torenhoge rekeningen, marketingflops en teleurstellingen meer. U kunt vanaf nu uw eigen klanten bereiken met de gebruiksvriendelijke software van OF-Connect. U bepaalt zelf hoe en wanneer u marketingacties online gaan. U zult dus nooit meer afhankelijk zijn van de drukte van andere marketingbureaus. U kunt binnen enkele minuten marketingacties opzetten en verzenden. Zo bereikt u enorm veel potentiële klanten door echt gericht uw potentiele klanten te benaderen.


Samenwerken met OF-Connect?

Meldt u aan om samen met OF-Connect meer klanten te bereiken.

Doorgaan